Hirmus magusaisu tuli kallale, kolasin internetis ja leidsin rootslaste Nutella-koogi.
250 g Digestive küpsiseid/biscuits (u 17 tk),
115 g toasooja võid/soft butter,
30 g Nutellat (u 2 sl/2 tablespoons),
u 1 dl hakitud pähkleid/chopped hazelnuts.
Täidis/Filling:
500 g Philadelphiat,
70 g tuhksuhkrut/icing sugar (natuke rohkem kui/a bit more than 1 dl),
320 g Nutellat.
Kaunistuseks hakitud pähkleid/chopped hazelnuts for topping.
Allikas/source: Hembakat
1. Küpsetuspaber ca 20 x 20 cm või 25 cm läbimõõduga plaadi põhja. // Put baking paper into the form.
2. Digestive kaussi puruks, segada omavahel sulatatud või, Nutella ja hakitud pähklid. Korralikult läbisegatud mass laotada ühtlase kihina küpsetuspaberile, siluda ja panna ca tunniks külmikusse. // Break biscuits into the bowl, add butter and Nutella and hazelnuts, mix until it starts to clamp. Continue until you have a damp mixture. Press it onto the baking paper and place in the fridge to chill for an hour or so.
3. Segada Philadelphia, tuhksuhkur ja Nutella ühtlaseks massiks, kallata külmikus seisnud põhjale ja lasta veel külmas seista nii umbes 4 tundi, aga parem kohe terve öö. // Mix Philadelphia, icing sugar and finally Nutella into the smooth mixture and carefully smooth the mixture onto the base of the cake. Place it back to the fridge for at least 4 hours or even better, overnight.
4. Hommikul puistata koogile hakitud pähklid ja lõigata plaaditäis just nii suurteks või väikesteks tükkideks, kui vaim peale tuleb. // In the morning, take it out of the fridge, scatter hazelnuts on top of the cake and serve right away. Enjoy! ;)
Nauditagu, puhas suhkur, rannahooaeg läheneb! :D ;)
No comments:
Post a Comment